sâmbătă, 8 septembrie 2012

Accesul in Școli prin Extindere - Admitere


Accesul la Universitatea din St Andrews




Misiunea

Pentru a îmbogăți Universitatea din St Andrews prin atragerea de un corp student diversă de cel mai înalt ordin, prin mobilizare inteligentă, alături de informații de admitere pe bază de LED-uri și evidențiate rezultă în sprijinul studenților vizate. 

Acces Outreach

Mergând la universitate este o experiență extrem de plină de satisfacții și una care toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a face. Fie că sunteți un absolvent sau un student potențial mature, dorim să vă dau informații dreptul de a face o alegere în cunoștință de cauză despre studiul aici.
Dreptul de informații ar putea fi pe alegerea celor mai potrivite calificărilor, pregătirea ta UCAS Motto personal sau pur și simplu pentru a aranja vizita campusul nostru istoric pentru prima dată. Dacă nu ați avut ocazia să vorbesc cu cineva care este absolvent al unei universități ca St Andrews de exemplu, un părinte, un frate sau o sora sau cineva de la școală sau de la colegiu, am conceput o serie de inițiative, cum ar fi vara Sutton Trust școlare și Student zilei de shadowing pentru a vă oferi o perspectivă practică în viața de student la St Andrews.

Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Primarul care nu frură

  10. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  11. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  12. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  13. O Nouă Republică

  14.    A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  15. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  16. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  17. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  18. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  19. Fii propriul tău nutriționist

  20. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  21. Slăbești daca esti motivat

  22. Serbet de ciocolata

  23. Set medical Covid necesar acasă

  24. Medicament retras - folosit în diabet

  25. Brexit-ul - Spaima Europei

  26. Virusul Misterios

  27. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  28. Sistemele solare - apă caldă

  29. Economisirea energiei electrice

  30.  Hoțul de cărți

  31. Aparitia starii de insolventa

  32. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  33. Microbii din organismul uman

  34. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  35. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  36. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  37. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  38. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici


Dacă doriți să aflați cum e să fii student aici, personalul de la echipa de acces vă va ghida prin procesul de admitere, dacă sunteți un student prospectiv, mamă sau consilier de orientare.

Servicii pentru solicitanți, școli și colegii

  • Noi lucram cu școlile și FE colegii pentru a promova avantajele unui învățământ superior.
  • Ne desfasuram activitatea programului anual de licență zilei de vizită în cazul în care vă puteți întâlni cu elevi, personal, tur de facilități și vizitează școlile și departamente.
  • Am participa la HE Târguri, convențiile Cariere si livreaza discuții informative din Scoția, în scopul de a oferi sfaturi în timp util și exacte pentru studenții care aspiră.
  • Oferă consiliere pentru studenți potențiali cu privire la calificările universitare de intrare. Acestea includ Calitate Standard, Superior, Complex Superior, HNCHND și Cursuri de acces.
  • Coordonează programele de punte pentru a ajuta cu tranziția la universitate.Aceste inițiative ajuta viitorii studenți să își dezvolte competențele adecvate și încredere în forțele proprii, înainte de intrarea la universitate.
  • Oferi îndrumare și oportunități de dezvoltare profesională continuă pentru profesori, consilieri și părinți, deoarece acestea sprijină potențialii studenți prin intermediul UCAS procesul de aplicare, cum ar fi profesorii împreună.
  • Furnizarea de informații și îndrumări cu privire la învățământul superior, în general, astfel încât studenții care aspiră tinerii care abandonează școala (și mature) pot lua decizii în cunoștință de cauză.
  • Sprijină intrarea universitate prin intermediul unui număr de programe de sprijin de tranziție.

    Participarea Extinderea - Admitere

    Pentru a determina cine va fi oferit un loc, Ofițerii de Admitere să caute dovezi clare de capacitatea de academice pentru a se asigura că reclamanta nu este expus la perspectiva de eșec. Noi nu avem cotele care avantaj sau un dezavantaj orice grup de solicitanți și ne-am angajat să trateze în mod echitabil tuturor solicitanților într-un proces transparent.
    Cu toate acestea, politica noastră a fost întotdeauna să ia în considerarepotențialul academic , precum și realizarea în examinările. Prin urmare, trimiterile care indică faptul că există motive clare și justificabile de tipul celor personale sau sociale pentru deficiențe sunt tratate ca factori importanți.Suntem hotărâți să recunoască atât atingerea și potențialul ca lucram spre a face Universitatea din St Andrews mai accesibile.
    Parteneriatelor noastre strânse cu școlile și colegiile, școli de vară și de fonduri noastre noastră de sensibilizare pentru burse sunt doar câteva modalități în care ne asigura că vom continua să atragă din zonele și școli în cazul în care rata de participare la învățământul superior au fost în mod tradițional scăzute. În acest fel, vom continua să îmbogățească populația noastră student diversă prin atragerea de studenți din toate categoriile de viață, care pot contribui la standarde înalte la care ne sunt angajate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aria şi volumul

  Metodă de calcul